Borger
 
Kultur og fritid
 
Erhverv
 
Job og karriere
 
Politik og demokrati
 
Om kommunen
 
 

Havnefront

Aalborg er under kraftig omdannelse fra industriby til vidensbaseret by. På begge sider af fjorden er omfattende fornyelser af havnefronterne i gang. Industriområderne, som tidligere afskar folk i byen fra kontakt med vandet, forlades, og bylivet rykker tilbage til vandet.

Aalborg og Nørresundby havnefronter består af en række delområder - nogle af områderne er under omdannelse, andre under planlægning. Klik på kortet eller vælg et område i menuen til venstre og find information om områderne. Siderne opdateres i takt med, at der tages beslutning om omdannelsen af de enkelte områder, samt når der foreligger nye planer, skitser, fotos og lignende.

Udstillinger på Utzon Center

I spidsgatterhallen på Utzon Center fortæller en permanet udstilling om havnefronten, de mange enkeltprojekter og havnens historie.
Desuden er der løbende udstillinger om planer og projekter i Aalborg Kommune.
For en aktuel oversigt henvises til Utzon Centers hjemmeside - se link nedenfor.
Gå til siden 'Lindholm' Gå til siden 'Mellem Broerne' Gå til siden 'Industri Nord' Gå til siden 'Vestbyens Fjordpark' Gå til siden 'Bådehavne' Gå til siden 'Norden' Gå til siden 'Aalborg Centrale Havnefront' Gå til siden 'Vestre Havnepromenade' Gå til siden 'Sundby Hvorup' Gå til siden 'Oliehavn' Gå til siden 'Stigsborg' Gå til siden 'Værftsområde' Gå til siden 'Østre Havn'

 
Senest opdateret den 23. september 2013
 

Emneregister

Kontakt

Plan & Byg
Stigsborg Brygge 5, Boks 219
9400 Nørresundby
Tlf. 9931 2000
plan.byg@aalborg.dk
Vis kort Find vej

Åbningstider
Mandag - onsdag
09.00 - 15.00
Torsdag
09.00 - 17.00
Fredag
09.00 - 14.00